Rock News

O continuare a "Bohemian Rhapsody" este luată în discuție

Rudi Dolezal, regizor pentru unele dintre videoclipurile formației Queen si fost apropiat al lui Freddie Mercury, a declarat că este sigur că managerul grupului, Jim Beach, "plănuiește o continuare care să înceapă cu Live Aid".

Dolezal a acut declarațiile în cadrul unui interviu pentru publicația Page Six, adăugând că o continuare a "Bohemian Rhapsody" este "discutată intens".

Chitaristul Queen, Brian May, a sugerat și el într-un interviu acordat în decembrie anul trecut că o continuare a "Rapsodiei" ar putea fi luată în calcul.

În momentul de față, există alte două filme legate de Queen în lucru: "Freddie Mercury: In His Own Words", o colecție de interviuri ale lui Dolezal cu solistul Freddie Mecury și "The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story", care va fi difuzat în aprilie pe ABC. Dolezal lucrează de asemenea la o carte intitulată "Prietenul meu, Freddie".

Dolezal a colaborat cu Queen pe aproximativ 30 de videoclipuri, inclusiv "These Are the Days of Our Lives", care a fost filmat în 1991, în același an, când Mercury a murit.

Foto: Getty Images/ Guliver.