Rock News

Rob Halford spune că un nou album Judas Priest este pe drum

Publicația australiană "May The Rock Be With You" a avut un interviu cu Rob Halford în care acesta a vorbit de turneul "Firepower", discografia Judas și a dat asigurări că trupa pregătește un nou album de studio.

"Fiecare album Priest, dacă te gândești, are prin definiție propriul caracter și sound. "British Steel" este la ani lumina de "Painkiller", care este la ani lumină de "Stained Class", care este la ani lumină de "Sad Wings Of Destiny" și "Sin After Sin" și așa mai departe. Asta este partea controversată a Priest. Suntem mereu în căutare de schimbări față de ceea ce suntem, ca trupă, pentru următorul proiect, al melodiilor pe care le vom lansa. Deja ne gândim acum la acest lucru. Am avut o întâlnire în Marea Britanie chiar înainte de a veni în Australia pentru a planifica viitorul recent și aș spune că există cu siguranță un nou album Priest în planuri".

Judas Priest se va întoarce în Statele Unite în această primăvară pentru a se alătura Uriah Heep pentru un turneu cu date nord-americane.

Foto: Getty Images/ Guliver.