Rock News

Dee Snider apară "Load" (Metallica), spunând că "trupelor trebuie să li se permită să crească"

Dee Snider a apărat albumul "Load" al Metallica, spunând că a fost un album "uimitor" care a însemnat pentru trupa o creștere din punct de vedere muzical.

Deși "Load" și "Reload" din 1997 au fost primite călduros de critici la vremea respectivă, nu același lucru s-a întâmplat cu fanii Metallica.

Într-o discuție recentă cu podcastul "I Wanna Talk", Snider a explicat că el nu este neapărat fan Metallica, așa cum sunt fanii hardcore și înțelege cum schimbările pot deranja. El a amintit contextul muzical, spunând că Metallica și Megadeth erau considerate cele două trupe care au făcut față curentului grunge, Megadeth și Pantera necedand niciun centimetru modei. Dintre trupele care au venit din anii '80, Metallica a părut că a cedat acel centimetru prin schimbarea look-ului, însă Dee Snider nu conssidera că a făcut-o și din punct de vedere muzical.

Snider a continuat: "Trupelor trebuie să li se permită să crească, iar fanii nu vor asta. Deci, în calitate de artist, anii tăi tre, și dacă ești în continuare conectat la muzică, te dezvolți și te schimbi, lucrurile se întâmplă. Fani au o reticență reală pentru a permite acest lucru".

Foto: Getty Images/ Guliver.