Rock News

Sleepkillers (Limp Bizkit, Puddle Of Mudd, Saliva) revin cu videoclipul melodiei „Drown”

Albumul de pe care este extrasă melodia a apărut chiar la începutul lunii.

Sleepkillers au lansat videoclipul melodiei „Drown”, acesta fiind regizat de nimeni altul decât David Borges, cel care s-a ocupat și de clipul piesei de debut a grupului, „Dirty Foot”.

Cei patru membri ai trupei și-au demonstrat deja abilitățile incredibile în propriile formații, însă decizia de a colabora a fost, în opinia noastră, una nesperat de productivă. Solistul Damien Starkley (Puddle Of Mudd) a pus bazele trupei alături de basistul Sam Rivers (Limp Bizkit), chitaristul Adam Latiff (Puddle Of Mudd) și toboșarul Bobby Amaru (Saliva).

Primul album al grupului, care poartă chiar și numele acestuia, a apărut pe piață la data de 1 martie, „Drown” și „Dirty Foot” fiind extrase de pe el.

Primii dintre cei patru care au flirtat cu ideea unei noi formații au fost Sam și Damien, care au reușit să compună trei piese în câteva ore, la studioul solistului. După o pauză de un an și jumătate din cauza turneului organizat de Limp Bizkit, cei doi au revenit la ideea de a crea un album împreună. Ceilalți membri au fost incluși în proces mai târziu – Bobby în timpul lucrului la piese, ajutându-i pe colegii săi, iar Adam înainte de înregistrarea discului.

 

Foto: Facebook