Rock News

Charlie Benante ne asigură că următorul disc Anthrax va fi „agresiv”

„O colecție de melodii care să reflecte unde suntem” - așa descrie Benante materialul pe care îl va scoate trupa pe piață.

Charlie Benante, toboșarul celor de la Anthrax, a vorbit despre progresul pe care l-a făcut compunând muzică pentru noul album în cadrul podcastului „Everblack”, clarificând și tipul de disc pe care ni-l vor aduce băieții.

„Ultimele trei albume pe care le-am lansat spuneau o poveste, mai ales în ceea ce privește coperțile și chestiile de genul. Dar nu pot fi numite albume conceptuale. Sunt doar colecții de piese din care reiese stadiul în care ne aflăm la momentul respectiv. Exact așa va fi și următorul disc pe care îl vom lansa – o colecție de melodii care să reflecte unde suntem,” spune Benante.

Artistul adaugă că, de data asta, piesele vor fi ceva mai agresive decât până acum. „Avem o colecție de cântece care au un stil destul de agresiv. Urmează să compunem mult mai mult material, dar cred că am început bine”.

În ianuarie, basistul Frank Bello spunea că fiecare dintre membrii formației are propria colecție de material. „Mă voi întâlni cu Scott (n.r. Ian, chitară) și Charlie (n.r. Benante, tobe) în vreo două săptămâni și jumătate, moment în care vom începe să punem piesele cap la cap,” clarifica el.

Anthrax e într-o perioadă foarte bună,” a continuat Bello. „Și asta e bine pentru un disc, în opinia mea, pentru că trebuie să fii nervos. Trebuie să simți muzica. Și sunt foarte entuziasmat să văd ce va ieși, pentru că nu am nici cea mai vagă idee momentan. O să ne inspirăm unul de la celălalt. Știu că vom merge într-o direcție bazată pe furie. Pot spune că va fi un albumintens”.

Următorul disc semnat Anthrax va fi cel de-al treilea lansat de când solistul Joey Belladonna s-a realăturat trupei.

Foto:  Facebook