Rock News

Overkill - Solistul Bobby Ellsworth explică ce e special la noul disc de studio

„Nu este discul tipic Overkill, dar poartă ștampila noastră,” declară Ellsworth.

Cântărețul Bobby Ellsworth a vorbit, într-un interviu acordat pentru podcastul „Do You Know Jack?”, despre noul album lansat de formația sa, dar și despre cel mai recent membru al trupei, toboșarul Jason Bittner.

„Totul merge înainte, așa și trebuie,” declară solistul. „Noi avem un program – scriem, mixăm, lansăm, mergem în turneu… Mereu a funcționat pentru noi, de ce să schimbăm ceva? Dacă ceva merge, nu trebuie reparat”.

Despre noul album, „Wings Of War”, Bobby spune că are sunetul tipic Overkill, dar cu câteva schimbări. „Bineînțeles, este Overkill, dar partea frumoasă este că e plin de subtext, de schimbări subtile – de data asta, o mare parte a schimbării este adusă de Jason Bittner. Este unul dintre cei mai preciși toboșari pe care i-am avut vreodată în trupa asta, dar lovește cu forță, așa că știam că va schimba chimia dintre noi. Consider că l-am primit cu brațele deschise. Nu este discul tipic Overkill, dar poartă ștampila noastră,” continuă Bobby.

Cel mai recent disc al formației, „The Wings Of War”, a apărut acum mai puțin de două săptămâni prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.

Piesele pe care le găsești pe noul album sunt următoarele:

  1. Last Man Standing
  2. Believe In The Fight
  3. Head Of A Pin
  4. Bat Shit Crazy
  5. Distortion
  6. A Mother's Prayer
  7. Welcome To The Garden State
  8. Where Few Dare To Walk
  9. Out On The Road-Kill
  10. Hole In My Soul

Foto: Facebook