Rock News

Duff McKagan (Guns N’Roses) lansează melodia „Tenderness”

Iată cu ajutorul cui a trăit McKagan una dintre cele mai intense experiențe muzicale cu ocazia compunerii noului său album.

Duff McKagan, faimosul basist al americanilor Guns N’Roses a lansat melodia „Tenderness”, extrasă de pe următorul său album solo. La piesă a contribuit solistul Shooter Jennings, cel care s-a ocupat și de producția noului LP.

Shooter are o minte incredibilă,” declară McKagan conform Blabbermouth. „Are și un catalog muzical infinit în minte, se pare, pe care îl poate accesa în orice moment. M-a transformat într-un interpret mai bun în ceea ce privește relația mea cu chitara acustică, dar m-a și ajutat să fiu mai calm în poziția de solist. Abilitatea lui de a scoate la iveală sunetul real, autentic, în studio este inegalabilă. Crearea acestui disc a fost una dintre experiențele muzicale care m-au inspirat cel mai tare în carieră”.

Cei doi artiști au început să lucreze împreună în 2018, compunând și înregistrând printre picături, având în vedere că McKagan încă se afla în turneu alături de GNR.

 

Foto: Facebook