Rock News

„Heaven Knows” (The Pretty Reckless) apare în trailerul filmului „The Kid”

Se pare că hiturile nu sunt uitate oricât timp ar trece de la lansarea lor. Ce metodă mai bună să le readuci în actualitate decât să le folosești în trailerul unui film pe care publicul îl așteaptă cu sufletul la gură?

Primul trailer al filmului „The Kid” ne prezintă povestea peliculei, având melodia „Heaven Knows” a celor de la The Pretty Reckless pe fundal. Să fim sinceri, și noi am fost sceptici în ceea ce privește potrivirea melodiei cu subiectul filmului, dar am fost foarte plăcut surprinși. Morala? Nu spune „nu” până nu ai încercat.

Povestea lui Billy The Kid este regizată, de data asta, de renumitul Vincent D’Onofrio, care alege să ne prezinte întâmplările prin ochii unui tânăr, rolul fiind interpretat de Jake Schur, căruia The Kid (jucat de Dane DeHaan) îi vine în ajutor. Chiar cu cele mai bune intenții ale lui Billy, personajul lui Jake ajunge prins între ciocan și nicovală, adică în disputa dintre The Kid și șeriful Pat Garrett (interpretat de Ethan Hawke).

Unul dintre cei mai cunoscuți actori care își fac apariția în film este Chris Pratt.

„The Kid” va apărea pe marile ecrane la data de 8 martie în SUA, datele de apariție în celelalte țări nefiind încă stabilite.

Foto: Facebook