Rock News

Bucium lansează videoclipul piesei „Zorile”

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei „Zorile”, care încheie trilogia vizuală a albumului Miorița.

„Zorile este o piesă țesută în jurul mitului marii treceri. Este o piesă despre despărțire, despre oamenii plecați de lângă noi, despre acea linie imaginară ce separă viața de moarte, despre dorința de a nu lăsa uitării sufletele pe care le-am iubit. Pentru mine este cea mai intimă piesă a albumului și de fiecare dată extrem de emoționantă în concerte.” spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

„După mai bine de trei ani reușim să încheiem trilogia vizuală a Mioriței, un demers extrem de laborios și care nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul actorilor – Bogdan Farcaș, Alin Staicu, Luca Trăscău și Irina Răducanu – și fără ajutorul unei echipe de producție extrem de valoroase – Adrian Iurchevici – director de imagine, Răzvan Dimitriu – colorizare și Alec Pop – efecte vizuale. Este o poveste cu multe subînțelesuri, filmată în munții Ciucaș, în care natura este personaj principal.” completează Cristi Răducanu (toboșar).

 

Următoarele concerte Bucium:
15 martie – Oradea - Moszkva
16 martie – Cluj – Flying Circus
22 martie – Constanța – Rock Halle
17 mai – București – Club Fabrica

Cele trei videoclipuri alcătuiesc trilogia vizuală a albumului Miorița poa fi vizionate aici:

Despre trupă:

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.

Foto: Facebook.