Rock News

Amon Amarth plănuiesc să filmeze un videoclip weekendul ăsta

Băieții nu au dat detalii în ceea ce privește piesa pentru care filmează clipul dar știm măcar că vizualul va fi plin de metaliști îmbăiați în sânge fals.

Suedezii de la Amon Amarth vor filma un nou videoclip pe 23 și 24 februarie, deși nu am fost informați cărei piese îi va fi asociat. Băieții au postat un anunț pe pagina oficială de Twitter a trupei, prin intermediul căruia caută 60 de fani îmbrăcați în haine de concert heavy metal, dintre care 50 „să nu fie deranjați de posibilitatea de a fi acoperiți în sânge fals”.

Amon Amarth au terminat de înregistrat cel mai nou album la studiourile Sphere, alături de producătorul Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour, Uriah Heep). Discul va apărea pe piață, consideră suedezii, primăvara asta.

„În ceea ce privește ultimul album lansat, am scris un întreg scenariu de film și l-am transformat într-un disc,” a declarat solistul Johan Hegg într-un interviu acordat revistei Revolver. „De data asta, nu am avut atâtea idei, dar nu am vrut nici să transformăm albumul într-unul conceptual. Jomsviking a ieșit atât de bine că, dacă am fi încercat să îl depășim, ar fi fost aproape imposibil – asta dacă nu aveam o poveste incredibilă. Dar nu aveam una, așa că nu ar fi avut nici un sens”.

Materialul live a apărut pe 16 noiembrie 2018 prin intermediul casei de discuri Metal Blade.

Foto: Facebook