Rock News

David Coverdale nu are planuri de retragere

David Coverdale a spus încă o dată că nu intenționează să se pensioneze în curând, în ciuda comentariilor sale anterioare.

În 2016, liderul Whitesnake anunța că intenționează să pună capăt carierei după ce va termina turneul pentru pomovarea "The Purple Album".

Planurile s-au schimbat acum, se pare, mai ales că Whitesnake pregătește lansarea unui nou album în această primăvară și un nou turneu.

"Ei bine, vreau să continuu", a declarat Coverdale în cadrul emisiunii radiofonice "Trunk Nation" de la SiriusXM. "Este pasiunea. Cred cu putere că le datorăm fanilor Whitesnake un nou album cu muzică originală. Acesta a fost primul lucru la care m-am gândit în timp ce îl făceam".

Coverdale a continuat spunând că este conștient că are 67 de ani și că depinde de el să rămână sănătos și în formă pentru a putea continua.
"Dar, da, sunt foarte revigorat, energizat și foarte inspirat să dau tot ce am. Pentru cât timp, nu știu".

Whitesnake va lansa albumul "Flesh & Blood" în Mai 2019. Trupa se pregateste și pentru primele date ale turneului mondial "Flesh & Blood", care va porni în Statele Unite în aprilie 2019, va vizita Australia și va trece și prin Europa.

Whitesnake revin in Romania pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour.

Foto: Getty Images/ Guliver.