Rock News

Reuniune Heart pentru turneul "Love Alive"

La trei ani de la incidentele care au dus la destramarea trupei, Ann și Nancy Wilson se vor întoarce in formula Heart intr-un turneu programat pentru vara lui 2019, anunta revista Rolling Stone.

Alaturi de trupa Heart, vor concerta Joan Jett & Blackhearts, Sheryl Crow și Brandi Carlile.

Heart se reuneste pentru productia Live Nation "Love Alive", intr-un turneu care va cuprinde 39 de orașe nord-americane.

Nancy și sora ei, cântăreața Ann Wilson, au avut o dispută în 2016, datorată unui incident în care soțul lui Ann, Dean Wetter, a fost arestat și condamnat pentru comportament violent împotriva unuia dintre fiii lui Nancy, la unul dintre concertele Heart din Seattle. De atunci, Heart s-a destrămat.

Ann Wilson a încheiat recent un turneu cu Jeff Beck și Paul Rodgers, unde a cântat în majoritate coveruri și câteva piese de pe ultimul album solo, "Immortal", o colecție de melodii dedicate prietenilor ei decedați printre care Tom Petty și Chris Cornell.

După ce a terminat ultimul turneu Heart, Nancy Wilson și-a format o nouă trupă numită Roadcase Royale și a lansat un album, "First Things First". Roadcase Royale a cântat ca trupa de deschidere pentru Bob Seger & The Silver Bullet Band.

Ultima apariție Heart a avut loc pe 22 octombrie 2016, la Riverdome din Bossier City, în Louisiana.

Foto: Getty Images/ Guliver.