Rock News

Cel de-al doilea LP semnat Greta Van Fleet va apărea anul ăsta

Se pare că băieții nu mai au răbdare să se întoarcă în studio! Iată ce are Sam Kiszka de spus despre asta.

Sam Kiszka, basistul formației Greta Van Fleet, a declarat, într-un interviu acordat publicației australiene Heavy, că el și colegii săi de trupă au început să pună pe hârtie idei pentru un nou disc. Artistul ne asigură că cel de-al doilea LP al formației va apărea până la finele anului, un proiect ambițios având în vedere că „Anthem Of The Peaceful Army” a apărut abia în 2018.

„Vom face tot ceea ce știm mai bine,” spune Sam. „Vom face muzica pe care ne dorim să o auzim și vom crește din punct de vedere muzical. Lucrăm la multe lucruri interesante și este senzațional. Explorăm zone prin care nu ne-am mai aventurat până acum – la propriu și la figurat”. Basistul completează că turneul mondial reprezintă una din sursele de inspirație pentru disc, băieții având ocazia să vadă  Japonia și Australia și să dobândească experiență globală.

Cel mai recent album Greta Van Fleet„Anthem Of The Peaceful Army”, a ocupat poziția a treia în topul Billboard 200 în săptămâna de debut, cu 87.000 de exemplare vândute. De asemenea, formația a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard Artist 100 și în clasamentul Billboard Rock.

Formația a primit, luna trecută, patru nominalizări la premiile Grammy, pentru categoriile „Cel Mai Bun Album Rock”, „Cel Mai Bun Single Rock”, „Cea Mai Bună Apariție Rock” și „Cel Mai Bun Artist Lansat Recent”.

Foto: Facebook