Rock News

"Slide It In" - Whitesnake va avea parte de o reeditare cu ocazia aniversării de 35 de ani

Primul album Whitesnake cu vânzari de "Platină", "Slide It In", este pregătit pentru relansare în această primăvara, pentru a sărbători cea de-a 35-a aniversare.

Albumul, apărut în 1984, a avut vânzări spectaculoase de 6 milioane de copii in intreaga lume și a dat hiturile "Love Ain’t No Stranger" și "Slow and Easy". El a fost remasterizat și va fi lansat pe 8 martie, prin Rhino/ Parlophone.

"Slide It In" va fi disponibil în următoarele formate: digital, single CD, dublu-CD Deluxe Edition, dublu-LP Deluxe Edition și colecția cu 6 CD-uri și DVD-uri "Slide It In: The Ultimate Special Edition". 

Pe lângă versiunile recent remasteriate ale versiunilor britanice și americane ale albumului, "Ultimate Special Edition" oferă înregistrări live și de studio, videoclipuri muzicale, imagini din concerte și un nou interviu cu David Coverdale.

Discul este disponilibil pentru precomanda aici.

Whitesnake va reveni anul viitor în România pentru a susține un nou concert la București. Evenimentul va avea loc pe 1 iulie 2019 la Arenele Române și face parte din turneul mondial de promovare a albumului "Flesh & Blood". Discul "Flesh & Blood" va apărea în acest an.

Foto: Site-ul oficial Whitesnake.