Rock News

Red Hot Chili Peppers va cânta la Premiile Grammy 2019

Ceremonia, care va fi găzduită de solistă Alicia Keys, va fi difuzată pe 10 februarie live de la Staples Center din Los Angeles în rețeaua de televiziune CBS.

Red Hot Chili Peppers va cânta la ceremonie alături de Post Malone, nominalizat la patru categorii.

Toboșarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, a declarat recent postului american de radio SiriusXM că sesiunile de înregistrări pentru noul album al trupei au fost sistate la sfârșitul anului trecut din cauza incendiului Woolsey din California. Incendiiile, care au izbucnit în noiembrie anul trecut, au distrus mai mult de 1.500 de case californiene și au ucis patru persoane.

Cel mai recent album Red Hot Chili Peppers, "The Getaway", a fost lansat de Warner Bros. Records în iunie 2016.

Black Sabbath se numără printre artiștii care vor primi anul acesta un premiu din partea Recording Academy. Black Sabbath va primi "Lifetime Achievement" la Premiile Grammy 2019.

Alături de ei, Ghost, trupa pe care o vom vedea anul viitor în concert la București, în deschiderea Metallica, nominalizata la două categorii: "Best Rock Song"- "Rats" și "Best Rock Album" pentru "Prequelle".
Postum, a fost nominalizat si Chris Cornell, deja castigator de Grammy alaturi de Soundgarden, pentru melodia „When Bad Does Good“, la categoria "Cea mai bună interpretare rock".

Foto: Getty Images/ Guliver.