Rock News

Rami Malek spune că nu a stiut de acuzațiile la adresa regizorului "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek, interpretul lui Freddy Mercury in filmul biografic "Bohemian Rhapsody", spune că nu a avut cunoștință de acuzațiile de abuz sexual la adresa regizorului filmului, Bryan Singer, pe parcursul filmarilor.

Rami Malek și Bryan Singer au avut mai multe divergente pe parcursul filmărilor, notează site-ul ultimateclassicrock.com. Starul din Bohemian Rhapsody a declarat că el a fost luat în considerare pentru rol cu mult înainte că Bryan să se alăture echipei, a subliniat că nu știa nimic despre aceste acuzații și a adăugat că speră că acestea să fie clarificate.

The Atlantic a publicat a investigatie, la care a lucrat un an, in care citează patru bărbaţi care il acuza pe Singer de agresiune sexuala. Doi dintre acestia pretind că au avut relaţii sexuale cu regizorul, iar acesta ştia că au vârste sub 18 ani.

Bryan Singer neagă învinuirile şi spune că este "o defăimare homofobă". Singer a publicat în octombrie 2018 o declaraţie, afirmând că ştie că Esquire plănuieşte să publice un articol negativ despre el.

Bryan Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la "Bohemian Rhapsody", dar este creditat drept regizor al filmului.

Foto: Getty Images/ Guliver.