Rock News

Within Temptation - Ascultă câte o mostră din fiecare piesă de pe noul album al olandezilor

Până pe 1 februarie, când apare albumul, măcar putem să ne alegem piesa preferată pe ghicite.

Within Temptation publică un material în care combină câte un segment din fiecare piesă de pe noul album al formației, „Resist”. Nu știm despre tine, dar, după ce am ascultat „câte un pic din fiecare” (că doar atât s-a putut), noi deja nu mai avem răbdare să devorăm odată tot materialul.

Olandezii au lansat deja câteva piese extrase de pe disc: „In Vain”, „Raise Your Banner” feat. Anders Fridén (In Flames), „The Reckoning” feat. Jacoby Shaddix (Papa Roach) și „Firelight” feat. Jasper Steverlinck (Arid). Bineînțeles, le găsești mai jos.

Cel mai nou album Within Temptation va apărea pe piață la data de 1 februarie, fiind prima lansare a lor prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records (Universal Music Group).

Piesele pe care le vei găsi pe următorul material discografic al olandezilor sunt următoarele:

  1. The Reckoning (cu Jacoby Shaddix
  2. Endless War
  3. Raise Your Banner (cu Anders Fridén
  4. Supernova
  5. Holy Ground
  6. In Vain
  7. Firelight (cu Jasper Steverlinck
  8. Mad World
  9. Mercy Mirror
  10. Trophy Hunter

Resist este o etapă crucială pentru noi,” spunea solista Sharon Den Adel anul trecut. „Fără albumul ăsta, Within Temptation nu ar mai exista acum”.

Într-un interviu recent, Den Adel a vorbit despre însemnătatea pe care o are albumul „Resist” pentru ea.

„Toată lumea are propriile probleme în viață, iar noi am vrut să arătăm cât de inspirați suntem de noua eră digitală,” spune Sharon. „Suntem ușor de urmărit în orice moment, iar asta mă îngrijorează – mai ales din cauza faptului că nu știm cine este în spatele computerului. Compania pentru care lucrezi? Guvernul? Firmele mari au o putere imensă în ziua de azi. Este periculos modul în care încearcă să ne împartă pe toți pe categorii, să ne pună în cutii… Ei spun că algoritmii sunt bazați pe preferințe, dar poate eu vreau să văd ceva diferit față de algoritmi, urăsc faptul că sunt forțată să văd ceea ce cred ei că ar trebui să văd. Vreau să văd imaginea de ansamblu,” continuă artista.

Within Temptation va începe un turneu nord-american – numit „Resist 2019 Tour” – în luna februarie, alături de trupele In Flames și Smash Into Pieces. În cadrul turneului, formațiile vor susține 15 spectacole în S.U.A. și Canada.

Foto: Facebook