Rock News

Carlos Santana serbează albumul "Supernatural" și reprezentația de la Woodstock printr-un turneu

Carlos Santana a anunțat că va porni la drum alături de formația sa în această vară pentru turneul nord-american intitulat "Supernatural Now".

Acesta va marca două dintre cele mai importante etape din cariera legendarului chitaristului: aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului "Supernatural", câștigător al mai multor Grammy și a 50-a aniversare a reprezentației sale de la Festivalul Woodstock.

Turneul "Supernatural Now" va începe pe 22 iunie în Phoenix, Arizona și va face opriri în Dallas, Chicago, Toronto și se va încheia pe 25 august la New York.

Show-ul Santana de la Woodstock, din 1969 a fost unul dintre punctele culminante ale festivalului.

Albumul "Supernatural" a fost un succes imens internațional pentru Santana, în 1999. A dat două single-uri de nr. 1, "Smooth" și "Maria Maria", a vândut peste 30 de milioane de copii în întreaga lume și s-a menținut pentru mult timp în fruntea clasamentelor din mai multe țări. De asemenea, discul a stabilit un record la Premiile Grammy din 2000, câștigând 9 dintre categoriile la care a fost nominalizat, inclusiv "Album Of The Year" și "Record Of The Year."

Foto: Getty Images/ Guliver.