Rock News

Tarja Turunen profită la maximum de cariera solo

Iată ce ce aspect al carierei pe cont propriu îi convine cel mai tare artistei.

Într-un interviu acordat publicației Ghost Cult, fosta solistă Nightwish, Tarja Turunen, a discutat despre cum i s-a modificat vocea odată cu trecerea timpului, despre cariera sa solo, dar și despre cel mai recent album live pe care l-a lansat, „Act II”.

„Cred că sunt în cea mai bună condiție fizică de până acum,” declară cântăreața. „La fel și vocea mea, cred că se află în cea mai bună condiție în care a fost vreodată. Sunt în formă maximă. [...] Pentru mine, a fost o călătorie incredibilă să accept faptul că nu sunt perfectă. Ideea e că încerc să fiu. Sunt, cu siguranță, perfecționistă,” completează solista.

Solista are, de asemenea, planuri mari pentru anul 2019. După spusele sale, lucrează la un nou disc pe care vrea să îl lanseze anul viitor. Producția acestuia va începe în ianuarie 2020, așa că Tarja se grăbește să termine de compus versurile până atunci.

Cel mai recent album de studio al artistei, „The Shadow Self”, a apărut pe piață în 2016. „Act II” a fost filmat în timpul turneului de promovare a acestui disc, care a purtat-o pe Tarja pe teritoriul a 40 de țări, unde a susținut 200 de concerte.

Foto: Facebook