Rock News

Sabaton au început înregistrările pentru un nou album

Solistul Joakim Brodén și basistul Pär Sundström ne fac și un scurt rezumat al planurilor formației pentru anul cel nou.

Sabaton au deja planuri mari pentru anul ăsta. Suedezii au revenit în studio pentru a înregistra un nou disc, pe care vor să îl lanseze anul viitor prin intermediul Nuclear Blast Records. Pe lângă faptul că ne-au adus vestea asta care ne bucură sufletele, suedezii au publicat și un scurt clip în care solistul Joakim Brodén și basistul Pär Sundström ne explică la ce ne putem aștepta anul ăsta de la formație. Înregistrarea o găsești mai jos.

Anul trecut, Joakim a acordat un interviu postului TV War, în care declara că trupa „are o grămadă de idei de concept”. „Partea amuzantă e că nu știm niciodată ce vom folosi. Am mai făcut asta în trecut, am declarat public ce aveam de gând să facem și ne-am răzgândit în ultimul moment, iar publicul a fost dezamăgit. Nu încerc să fiu secretos – avem vreo 20 sau 30 de idei cu care lucrăm, dar nu putem decide ce concept vom folosi până nu avem jumătate dintre liniile melodice scrise. Trebuie să vedem ce fel de mesaj transmite muzica. Nu poți cânta despre un război futurist dacă linia melodică sună a vechi. E important pentru noi ca versurile să se potrivească bine cu linia melodică,” spune artistul.

Sabaton vor apărea pe scena festivalului Wacken Open Air, care se desfășoară între 1 și 3 august 2019, în Germania.

Foto: Guliver/Getty Images