Rock News

Final pentru Lou Gramm (ex Foreigner), care a făcut anunțul retragerii

Fostul solist Foreigner, Lou Gramm, a surprins audiența când a anunțat că acesta este show-ul sau final. Concertul a avut loc pe 29 decembrie, în nordul statului New York.

El a părăsit Foreigner în 1990 pentru a se concentra asupra carierei solo, după câțiva ani de dezacorduri cu liderul grupului, Mick Jones. La acel moment, Gramm lansase deja două albume de succes, intitulate "Ready or Not", în 1987 și "Long Hard Look", în 1989.

Lou Gramm Band a luat ființă apoi în 2009, apoi My Baby în 2015. Cu doi ani mai devreme, relația cu Jones a început să se dezghețe: Lou Gramm a participat alături de fostul coleg, Mick Jones, la ceremonia în care au fost incluși în Songwriters Hall of Fame, după care Gramm a participat și la câteva spectacole de reuniune Foreigner.

Lou Gramm a declarat publicului new-yorkez în seara de 29 decembrie 2018 că a avut câțiva ani buni, însă în urma unei discuții cu familia și cu oameni din business a hotărât să se retragă.

"Când începi în această afacere ești foarte entuziasmat, însă trebuie să fii suficient de inteligent pentru a ști când să te și oprești. Simt că este timpul pentru mine".

Foto: Getty Images/ Guliver.