Rock News

Whitesnake lansează un slideshow video oficial pentru "Comin 'Home" de pe "The Purple Album"

"The Purple Album" contine piese rearanjate si reorchestrate din perioada lui Coverdale in Deep Purple.

"Este un tribut - un omagiu. Este un urias multumesc pe care il adresez celor de la Deep Purple pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o acum 40 de ani. I-am spus lui Richie Blackmore - 'Voi mi-ati oferit o traictorie minunata pe care merg si astazi... nu puteam avea profesori mai buni", a declarat Coverdale la momentul aparitiei "The Purple Album", in 2015.

Nu uitati, Whitesnake revine in Romania pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour.

Whitesnake este o legenda a rock-ului clasic, cu o activitate ce incepe in 1978 continuand pana in prezent, cu mici pauze in anii '90. Bazele formatiei au fost puse de David Coverdale dupa ce artistul si-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formatiile etalon ale asa numitului New Wave of Briths Heavy Metal.

Whitesnake a lansat 12 albume, urmand ca anul viitor in 2019 sa iasa pe piata cu un nou material, 'Flesh & Blood'. Primul single și videoclipul de pe disc, intitulat "Shut Up & Kiss Me", va fi lansat la începutul anului 2019, înainte de "Flesh & Blood".

Foto: Getty Images/ Guliver.