Rock News

Five Finger Death Punch: Toboșarul Jeremy Spencer părăsește formația

Operațiile la spate l-au afectat pe artist mai tare decât puteam anticipa.

Toboșarul Jeremy Spencer a decis, după luni întregi în care și-a cântărit opțiunile, să părăsească formația Five Finer Death Punch. Problemele sale cu spatele sunt de vină pentru hotărârea pe care a luat-o. Deși cea de-a doua operație a sa a decurs perfect, recuperarea va fi una îndelungată, iar Spencer nu vrea să își țină colegii pe loc.

„Mă tot gândesc la asta de câteva luni,” declară Jeremy conform Blabbermouth, „iar acum a venit, în sfârșit, timpul. Cânt la tobe de la șase ani și mă simt extrem de norocos că trupul mi-a permis să fac ceea ce îmi place atâtea zeci de ani. Cu toate acestea, uzura lui continuă m-a adus într-un punct în care nu mai am posibilitatea să interpretez într-o manieră care mi-ar aduce satisfacție. Am senzația că trupa merită să beneficieze de o persoană capabilă să cânte într-un mod care să mulțumească fanii”.

Charlie Engen, membru al formațiilor Scale The Summit și Ideology, este cel care i-a ținut locul lui Spencer în turneul nord-american actual al FFDP alături de Breaking Benjamin, încă de la începutul lui noiembrie.

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200. Discul a fost lansat pe 18 mai și a fost vândut în 71.000 de exemplare până pe 24 mai, 60.000 fiind copii fizice ale acestuia.

 

Foto: Facebook