Rock News

Jimmy Page vorbește de o posibilă lansare în 2019

Acest an marchează cea de-a 50-a aniversare a formării Led Zeppelin, iar membrii trupei au sărbătorit prin lansarea volumului oficial "Led Zeppelin By Led Zeppelin".

Cartea ilustrată acoperă cariera trupei cronologic, de la primul concert, din septembrie 1968 până în 2007, la show-ul de reuniune. Volumul de 400 de pagini, care include fotografii nepublicate anterior, a fost publicat în octombrie.

Întrebat într-un interviu cu Mark Goodman de la postul de radio SiriusXM dacă pregătește și alte proiecte care să coincidă cu aniversarea de jumătate de secol a Led Zeppelin, Jimmy Page a răspuns:

"Întotdeauna plănuiesc lucruri și întotdeauna mă gândesc la un program de lansări pentru o perioadă de timp. (...) Și, evident, aș avea idei de lucruri și proiecte cu care am putea continua, dar, știți, totul are nevoie de timp ... Deci, momentan, avem lansată această carte, ceea ce este cu adevărat extraordinar".

Presat să vorbească despre un posibil nou material din partea sa, în 2019, Page a răspuns: "Ah, ei bine, asta este o poveste diferită. Da, veți primi cu siguranță lucruri de la Jimmy Page, pot garanta asta".

Singurul album solo Jimmy Page este lansat în 1988 și se numește "Outrider".

Foto; Getty Images/ Guliver.