Rock News

Within Temptation anunță un nou turneu nord-american

De data asta, olandezilor li se vor alătura cei de la In Flames și Smash Into Pieces.

Within Temptation va începe un turneu nord-american – numit „Resist 2019 Tour” – în luna februarie, alături de formațiile In Flames și Smash Into Pieces. În cadrul turneului, trupele vor susține 15 spectacole în S.U.A. și Canada.

Albumul promovat de Within Temptation în acest turneu, „Resist”, va apărea pe piață la data de 1 februarie prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records (Universal Music Group).

Într-un interviu cu Interia.tv, solista Sharon den Adel a vorbit despre însemnătatea pe care o are albumul „Resist” pentru ea.

„Toată lumea are propriile probleme în viață, iar noi am vrut să arătăm cât de inspirați suntem de noua eră digitală,” spune Sharon. „Suntem ușor de urmărit în orice moment, iar asta mă îngrijorează – mai ales din cauza faptului că nu știm cine este în spatele computerului. Compania pentru care lucrezi? Guvernul? Firmele mari au o putere imensă în ziua de azi. Este periculos modul în care încearcă să ne împartă pe toți pe categorii, în cutii… Ei spun că algoritmii sunt bazați pe preferințe, dar poate eu vreau să văd ceva diferit față de algoritmi, urăsc faptul că sunt forțată să văd ceea ce cred ei că ar trebui să văd. Vreau să văd imaginea de ansamblu,” continuă Sharon.

La material au contribuit, la câte o piesă, Anders Fridén (In Flames) - „Raise Your Banner”Jacoby Shaddix (Papa Roach) - „The Reckoning” și Jasper Steverlinck (Arid) - „Firelight”. Cele trei melodii au fost deja lansate, iar noi ți le lăsăm mai jos.

Foto: Guliver/Getty Images