Rock News

Five Finger Death Punch interpretează „Gone Away” în memoria unui soldat american, pentru mama acestuia

Chiar și versurile piesei au fost adaptate astfel încât aceasta să îi fie cu adevărat dedicată lui William Plasencia.

Pe 1 decembrie, solistul Ivan Moody, cu puțin ajutor din partea The Edge (prin intermediul lui Jeff Cage și Matt Cruz), a adus-o pe scenă pe mama lui William James Plasencia, Skylar. În onoarea lui Will, Five Finger Death Punch au interpretat „Gone Away”, adăugând chiar și numele veteranului în textul piesei. William a murit la vârsta de numai 20 de ani, într-un accident de mașină, în timpul unei scurte vizite acasă.

Nu este un secret că formația este foarte implicată în acțiuni legate de bunăstarea veteranilor, după cum bine știi și tu. Americanii susțin programe pentru ajutorarea veteranilor, au susținut concerte în tabere militare și angajează în mod special foști soldați pentru echipele lor tehnice și de securitate.

Toboșarul Jeremy Spencer nu participă la turneul nord-american de toamna asta deoarece va suferi o a doua operație la spate. Noul percuționist temporar al FFDP este Charlie Engen, membru al formațiilor Scale The Summit și Ideology. Engen a susținut primul concert alături de FFDP pe 6 noiembrie, în cadrul turneului desfășurat de americani alături de Breaking Benjamin

Acest turneu înseamnă pentru FFDP o oportunitate de a promova cel mai recent album lansat, „And Justice For None”, apărut în luna mai a acestui an.

Foto: Facebook