Rock News

David Coverdale vorbește de succesul albumului din 1987

Solistul Whitesnake, David Coverdale, a vorbit recent cu revista Rock Candy spunând că trecut de la marginea prăpastiei financiare la a fi "mai bogat decât am fost vreodată în Deep Purple" în decurs de trei luni, odată cu lansarea albumului din 1987, "Whitesnake".

"Am fost pregătit pentru nivelul de succes pe care albumul "1987" l-a avut? Profesional, da. A fost o confirmare a muncii noastre intense la acel album. Nu a fost vina colegilor, în perioadele timpurii Whitesnake că adesea făceam șase pași înainte și patru înapoi. Deciziile manageriale care au fost luate nu au fost în avantajul nostru și a devenit foarte frustrant. Dar, odată ce am preluat conducerea operațiunii, totul s-a schimbat ... și să ajung de la aproape trei milioane datorie și în trei luni să fiu mai bogat decât am fost vreodată în Deep Purple a fost foarte liniștitor".

David Coverdale, alături de grupul sau Whitesnake, vor putea fi văzuți și la București, în cadrul turneului mondial "Flesh & Blood". "Flesh & Blood" va fi numele următorului material discografic Whitesnake, pregătit pentru lansare pentru 2019.

Foto: Getty images/ Guliver.