Rock News

Overkill revin cu albumul „The Wings Of War” în luna februarie

Hai să vezi și tu ce piese va conține materialul.

Cel de-al nouăsprezecelea disc Overkill, „The Wings Of War”, va apărea pe piață la data de 22 februarie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast. Basistul D.D. Verni și chitaristul Dave Linsk sunt cei care s-au ocupat de partea tehnică a procesului de înregistrare, celor doi alăturându-li-se producătorul Chris Harris (Rob ZombieQueensrÿcheHatebreed).

Iată piesele pe care le vei găsi pe acest disc:

  1. Last Man Standing
  2. Believe In The Fight
  3. Head Of A Pin
  4. Bat Shit Crazy
  5. Distortion
  6. A Mother's Prayer
  7. Welcome To The Garden State
  8. Where Few Dare To Walk
  9. Out On The Road-Kill
  10. Hole In My Soul

Cel mai recent material lansat de americani poartă numele de „Live In Overhausen” și cuprinde înregistrări video și audio de la aniversarea a două albume. Fanii s-au adunat la Turbinenhalle 2 în Oberhausen, Germania, în 2016, pentru cea de-a 25a aniversare a discului „Horrorscope”, și cea de-a 30a aniversare a albumului „Feel The Fire”.

D.D. Verni a lansat, și el, primul său album solo pe 12 octombrie anul acesta prin intermediul casei de discuri Mighty Music. „Barricade” a fost mixat și masterizat de același „Zeuss” și conține elemente care amintesc de toate trupele care l-au influențat pe Verni – de la Queen și până la Green Day și Metallica. Discul a fost înregistrat de Verni în colaborare cu fostul toboșar OverkillRon Lipnicki.

Foto: Facebook