Rock News

Corey Beaulieu (Trivium) ne spune să nu ne așteptăm la un nou album înainte de 2020

Iată cine se va ocupa de producția albumului și cum aleg americanii trupele cu care să împartă scena.

Chitaristul Trivium, Corey Beaulieu, a acordat un interviu pentru emisiunea radio „The Metal Teddy Bear Experience” (difuzată pe postul 90.3 WMSC din New Jersey). Beaulieu a discutat, printre altele, despre modul în care băieții au ales formațiile care să cânte în deschidere concertelor din turneul actual și despre alegerea producătorului pentru următorul album.

La cât de multe trupe există în ziua de astăzi, trebuie să alegi bine cine va cânta alături de tine, din câte spune Corey. „Încercăm să aducem în turneele noastre trupe pe care ne gândim că fanii noștri le-ar aprecia, cărora le apreciem și noi foarte tare muzica. Dacă trupa noastră simte că muzica altei formații se potrivește cu a noastră, fanii noștri sunt foarte deschiși. [...] Este super când vedem că fanii noștri adoptă trupele mai noi pe care le aducem pe scenă cu noi,” completează chitaristul.

În ceea ce privește un nou album, chitaristul declară că șansele sunt foarte mici să apară pe piață mai devreme de 2020, mai ales din cauza faptului că solistul Matt Heafy „și-a luat liber” de la acțiune pentru moment.

Heafy și-a părăsit colegii de trupă pentru o perioadă pentru a putea fi alături de soția sa gravidă cu gemeni. În acest moment, formația se află în turneu pe teritoriul nord-american, însă niciunul din concertele planificate nu va fi anulat, urmând ca Heafy să fie înlocuit alternativ de către Howard Jones (Killswitch Engage, Light The Torch), Jared Dines și Johannes Eckerström (Avatar).

„The Sin And The Sentence”, cel mai recent album al americanilor, a apărut pe piață în octombrie 2017. Acesta este discul pe care debutează toboșarul Alex Bent, care le-a devenit coleg în 2016.

Foto: Facebook