Rock News

Zakk Wylde: "Îmi trăiesc visul"

Chitaristul Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Label Society, Zakk Sabbath) a vorbit recent pentru podcastul "Fueled By Death Cast" despre întoarcerea sa alături de Ozzy sau despre cum se descurcă cu atât de multe proiecte muzicale. Conversația a fost transcrisă și publicată de Blabbermouth.net.

Despre întoarcerea în formația care îl acompaniază pe Ozzy Osbourne în cel mai recent turneu al acestuia, Zakk Wylde s-a referit că "afacere, că de obicei" și a fost de părere că totul s-a petrecut foarte natural. Ceea ce a avut de făcut este să stea cu "șefu'" (Ozzy) vreo cinci minute, conversațiile fiind relaxate și vesele.

Întrebat cum reușește să jongleze printre atâtea trupe, la care se adaugă turneele periodice solo, Wylde a răspuns:

"Îmi place la nebunie. Nu nu aș schimba nimic. Acesta este motivul pentru care ai postere pe perete când ai 15 ani. Cu adevărat, îmi trăiesc visul".

Wylde se află în prezent în turneul "Generation Axe", care îi include și pe Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt (Extreme) și Tosin Abasi (Animals Aș Leaders).

Wylde va petrece mare parte din 2019 în turneu cu Ozzy Osbourne, al cărui turneu "No More Tours 2" se reia în ajunul Anului Nou.

Foto: Getty Images/ Guliver.