Rock News

Există posibilitatea ca The Smashing Pumpkins să revină cu un album de Crăciun

Deși cel mai recent album The Smashing Pumpkins a apărut pe piață abia vinerea trecută, americanii deja își fac planuri pentru următorul.

The Smashing Pumpkins deja au planuri în ceea ce privește revenirea în studio, deși nu neapărat în viitorul foarte apropiat. Americanii au lansat, abia vinerea trecută, albumul „Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.”, însă solistul Billy Corgan declară pentru publicația USA Today că se gândește serios la un material discografic cu tematică de Crăciun.

„Deja ne gândim la un turneu pentru anul viitor, așa că vom avea destul de multe spectacole în 2019,” declară Corgan. „După ce terminăm cu turneul, o să merg în L.A. să compun alături de niște prieteni sau în Chicago pentru a lucra la material nou pentru The Smashing Pumpkins. Aș vrea să compun un album de Crăciun pentru formație, așa că mă voi folosi de spiritul Crăciunului ca să conturez conceptul, deși nu suntem încă gata să înregistrăm”.

The Smashing Pumpkins vor începe turneul care aniversează 30 de ani de existență a trupei pe 30 noiembrie, acesta ajungând la final pe 9 decembrie.

Foto: Facebook