Rock News

Metallica și Foo Fighters vor apărea pe scenă în cadrul unui concert în memoria lui Chris Cornell

Toate veniturile obținute de pe urma concertului din ianuarie vor fi donate unui institut de cercetare medicală.

Printre muzicienii care îi vor onora amintirea solistului Chris Cornell în cadrul unui concert denumit „I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell” se numără Metallica și Foo Fighters, alături de foști colegi de trupă ai lui Cornell (Audioslave, Soundgarden, Temple Of The Dog), reportează Blabbermouth. Concertul va avea loc la The Forum, în LA, California, pe 16 ianuarie 2019, și va fi prezentat de comediantul și prezentatorul TV Jimmy Kimmel.

Toate veniturile obținute din vânzarea de bilete pentru acest concert vor fi donate Fundației pentru Cercetarea Medicală a Epidermolizei Buloase (Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation - EBMRF), un grup de afecţiuni congenitale caracterizate prin formarea de bule dureroase ca rezultat al unor traumatisme minore la nivelul pielii, conform ROmedic.ro.

Chris a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel, la MGM Grand Detroit, în mai 2017, în urma unui spectacol Soundgarden susținut la Fox Theatre. S-a stabilit atunci că a fost suicid și a fost descoperit că artistul luase pastile pentru anxietate și sedative înainte, acestea însă neavând nici un rol în decesul său. Cornell a murit la vârsta de cincizeci și doi de ani, după o carieră bogată în muzica rock.

Foto: Facebook