Rock News

Avenged Sevenfold lansează filmarea interpretării live a melodiei „Exist” de pe discul „Live At The Grammy Museum”

Concertul înregistrat a avut loc pe 19 octombrie, la teatrul Clive Davis, în Los Angeles.

Avenged Sevenfold lansează clipul live al melodiei „Exist”, extras de pe discul acustic „Live At The Grammy Museum”. Concertul înregistrat a avut loc pe 19 octombrie, la teatrul Clive Davis, în Los Angeles.

O parte din câștigurile obținute de pe urma vânzării discului vor fi donate pentru inițiativele educaționale ale Muzeului Grammy. Obiectivul? Să inspire tinerii, pentru a-i include în lumea muzicii, ca artă, dar și ca identitate culturală.

„Live At The Grammy Museum” cuprinde următoarele piese:

  1. Opening
  2. Introduction To 'As Tears Go By'
  3. As Tears Go By
  4. Introduction To 'Hail To The King'
  5. Hail To The King
  6. Introduction To 'Roman Sky'
  7. Roman Sky
  8. Introduction To 'Exist'
  9. Exist
  10. Introduction To 'So Far Away'
  11. So Far Away

Ultimul album complet al trupei, „The Stage”, a fost lansat în variantă deluxe pe 15 decembrie 2017, ocazie cu care artiștii au evitat repetarea situației apărute în cazul albumului inițial. 

În prima săptămână de la lansarea discului „The Stage”, americanii au vândut 76.000 de copii, 73.000 fiind în variantă fizică. Asta înseamnă mai puțin de jumătate din vânzările adunate de fiecare din albumele „Nightmare” (2010) și „Hail To The King” (2013). „Ghinionul” băieților s-a datorat lansării pe fugă, aceasta fiind anunțată cu numai o seară înainte.

A7X au lansat și un EP care conține cele patru cântece compuse de ei pentru coloana sonoră a seriei de jocuri „Call Of Duty: Black Ops”„Black Reign”.

Foto: Facebook