Rock News

Jeremy Spencer, toboșarul Five Finger Death Punch, nu va participa la turneul din această toamnă

În locul său, un artist misterios va cânta alături de FFDP, „The Engine”.

Jeremy Spencer, bateristul formației Five Finger Death Punch, nu va avea posibilitatea de a cânta alături de formația sa în turneul nord-american de toamna asta în cadrul căruia americanii vor împărți scena cu Breaking Benjamin. Motivul? Spencer va suferi o a doua operație la spate și va fi înlocuit în concertele ce urmează de către toboșarul „The Engine”, după cum au declarat băieții pentru presă. Din păcate, nimeni nu a auzit până acum despre acest misterios artist.

La turneu vor participa, doar la câteva concerte fiecare, Bad Wolves și suedezii In Flames, cei de la From Ashes To New fiind prezenți pentru toate spectacolele, la fel ca și DJ Felmax, pentru a încânta publicul cu beaturi de trap-core după reprezentațiile formațiilor.

Five Finger Death Punch vor dona o parte din veniturile obținute de pe urma acestui turneu fundației VETPAW (Veterans Empowered to Protect African Wildlife), ce luptă împotriva vânătorii ilegale de elefanți, rinoceri și alte animale africane pe cale de dispariție.

Pe de altă parte, Breaking Benjamin va dona un procent din câștiguri către o fundație care efectuează cercetări pentru a facilita vindecarea cancerului la copii, St. Jude Children's Research Hospital.

Acest turneu înseamnă pentru FFDP o oportunitate de a promova cel mai recent album lansat, „And Justice For None”, apărut în luna mai a acestui an.

Foto: Facebook