Rock News

Avenged Sevenfold lansează searia „Breakdown” pentru a detalia procesele din spatele pieselor de pe discul „The Stage”

„Cel mai bun cântec rock” în viziunea publicației Billboard, „The Stage”, nu mai ascunde nici un secret acum.

Avenged Sevenforld începe o serie numită „Breakdown” pentru a explica în detaliu procesele de compoziție și de înregistrare pentru piesele care compun albumul „The Stage”. În primul episod aflăm câte ceva despre piesa care dă și numele discului. Melodia The Stage” a adus formației o nominalizare la Grammy pentru „Cel mai bun cântec rock”.

Ultimul album complet al trupei, „The Stage”, a fost lansat în variantă deluxe pe 15 decembrie 2017, ocazie cu care artiștii au evitat repetarea situației apărute în cazul albumului inițial. 

Problema cu lansarea discului original a fost în felul următor – aceasta a fost anunțată fix cu o seară înainte ca acesta să intre în vânzare, iar cifra de vânzări nu a fost niciodată atât de mică atunci când vine vorba de A7X. În prima săptămână, americanii au vândut 76.000 de copii, 73.000 fiind în variantă fizică. Asta înseamnă mai puțin de jumătate din vânzările adunate de fiecare din albumele „Nightmare” (2010) și „Hail To The King” (2013).

Americanii au lansat și un EP care conține cele patru cântece compuse de ei pentru coloana sonoră a seriei de jocuri „Call Of Duty: Black Ops”, „Black Reign”.

Foto: Facebook