Podcast9 mai 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 52 Puls Rock / 8 mai / ROCK FM

00:50:52

Puls Rock 52 a venit cu lucruri noi, dar și năravuri vechi. Muzicale, dar și comunitare... de vacanță (din anii 60 încoace, de la Costinești la Vama Veche, via 2 Mai). Trei soliste din Brașov la Timișoara (via Amsterdam), patru proiecte solo de pe malul Begăi pe cel al lacului Ontario, și de pe Dâmbovița până pe Crișul Repede. 
Avanpremiere la concerte de metale prețioase, dar și trei balade din diaspora. O ediție dublu aniversară - trei decenii de reportaje pe prima scenă a țării, dar și un an de Puls Rock, numai la ROCK FM.

Sumar:
Horea Crișovan & Tibi Bako, Altar, Lost Domain, Amalia Gaiță, Călin Pop, Raul Dudnic, Adrian Tăbăcaru, FFN, Olly de Quartz, Aeon Blank, Coma, Impersona, George Stanca, Vița de Vie, Abra Duo

Alte podcasturi