Podcast2 mai 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 51 Puls Rock / 1 mai / ROCK FM

00:51:04

Emisiunea Puls Rock 51 a serbat în felul ei Ziua Muncii, ba și pe aceea a Tineretului. O ediție fugită de acasă, apoi întoarsă spre cele sfinte. De la folk, etno, jazz-rock și până la metale neînfrânate, prin urmare cu de toate. În ultima parte, au fost anticipate - cu vibe și spirit românesc (nu neapărat baladesc) - Sărbătorile Pascale. Plus un post scriptum la Duminica Floriilor, cu vorbe de duh, de la cel care ne-a fost ca și un frate. Numai la Rock FM, de la șapte!

Sumar: Cri Stanciu Matze, Sarmalele Reci, Machiavellian God, Victor Solomon, Avoid Humanity, Oxigen, Roșu și Negru, Florian Pittiș, Doru Stănculescu, Experimental Q, Graiu, Hteththemeth, Firma, Capuccino, Dincolo de Ziduri, God the Barbarian Horde, Dan Andrei Aldea & Dan Bădulescu.

Alte podcasturi