Podcast24 aprilie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 50 Puls Rock / 24 aprilie / ROCK FM

00:50:25

Ediția 50 Puls Rock a ținut aproape de prezent, a făcut recomandări din viitorul apropiat, nu a uitat nici de arhivă. Nici de dosarul fluierăturilor în rock deschis săptămâna trecută. S-au auzit titulaturi... astrale, dar în primul rând terestre și firește underground. Bucureștiul a fost pe primul loc, secondat de Timișoara, dar nici Clujul nu s-a lăsat mai prejos. Craiova, Sibiul și Botoșaniul au revenit cu puls de rock românesc... de la muzică acustică la bigband (cu doi muzicieni grei din diaspora, în avanpremiera 
Zilei Internaționale a Jazzului din 30 aprilie). Am detectat, v-am delectat, numai la Rock FM.
Sumar: Sfinx, Cred că sunt extraterestru, 9.7 Richter, Fauna, Vladimir Proca, Moon Museum, Domnișoara Pogany, Subcarpați, Progresiv TM, Accent, E-An-Na, Crimena, Poldi (Reisenauer) / Peter Herbolzheimer, The Kryptonite Sparks, Meșterii Rock, Pro Musica, Horea Crișovan / Bujor-Grigore Hariga.

Alte podcasturi