Podcast18 aprilie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 49 Puls Rock / 17 aprilie / ROCK FM

00:50:27

Ediția a anticipat două aniversări importante din zilele următoare. Pe de altă parte, a pornit un dosar dedicat flautului în rockul românesc. A trecut în revistă câteva albume, a bifat piese apărute în diaspora. Stilistic, a baleiat alternativ / progresiv, de la rock clasic la electro: între folk... fusion, hard & heavy și hardcore. Totul cu puls de rock românesc, ca la Rock FM.

Sumar: Celelalte Cuvinte, Metrock, Ada Milea, MS, Emil, Romanticii, Ethos, Byron, Krypton, Cristian Lolea & Matei Ioachimescu, Hexxana Su, Dirty Shirt / Rhetorica, Coma, IPR feat Bean, Junkyard & Hefe, Florian Pittiș, Phoenix.

Alte podcasturi