Podcast11 aprilie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 48 Puls Rock / 10 aprilie / ROCK FM

00:52:20

Puls Rock 48 (10 aprilie), o ediție care a deschis, în felul ei, sezonul muzical estival. Au fost evocate Vama Veche, Costineștiul, pescăruși și fregate, nume constănțene pur-sânge dar și adoptate, povești în versuri de la malul mării, din Banat și din mijlocul țării. Doză crescută de boemă și de muzică din diaspora, cu puls de rock românesc! Numai la Rock FM!
Sumar: Mysteria, Olly & The Magnifics, Fără Zahăr, DreamStorm, Imund, Sur Austru, Vocal Jazz Quartet, White Walls, Grimus, Jane’s Party, Toulouse Lautrec, Nina Cassian & Stepan Project, Academica, Iris, Nuțu Olteanu și Guts & Grace

Alte podcasturi