Podcast3 aprilie 2024Vezi podcast

Puls Rock, cu Doru Ionescu

Revin, pe de o parte, la o dorință veche de a mă întoarce cumva în radiofonic și, pe de altă parte, la dorința primului coleg de radio din Radio Tineret Focșani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numește Puls Rock și jonglează cu artiștii noștri rock, folk, uneori chiar jazz. Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenției publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste. Sper să aduc un plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit și sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală.

PULS ROCK, CU DORU IONESCU Ediția 47 Puls Rock / 3 aprilie / ROCK FM

00:47:39

Ediția Puls Rock 47 / 3 aprilie a scanat rockul românesc, din anii 80 încoace, cu secvențe inclusiv din pandemie, piese rare, evoluții individuale, dar și colective. Actualitatea a fost prezentă din plin, de la festivaluri și concursuri la lansări, turnee și concerte. De la Timișoara la Constanța via Craiova și de la Cluj la București via Brașov. Perspectiva 360 a inclus Aradul, Alba Iulia și Toplița, cu desanturi în / din diaspora (Statele Unite și Finlanda), peste tot detectând puls de rock românesc. Numai la ROCK FM.
Sumar: Marius Pop, Domino, Sfinx, Roata, Liliac, Bluemans, DinFier, Semnal M, Marius Popp, FusionCore, Taylor, Narcisa Suciu, Eminența Cenușie, Pro Musica, Defect, The Kryptonite Sparks, Robin and the Backstabbers.

Alte podcasturi