Rock News

Jimmy Page este de parere ca prima repetiție Led Zeppelin a fost cea care i-a schimbat viata

Fostul chitaristul Led Zeppelin, Jimmy Page, a acordat pe 8 octombrie un interviu pentru "CBS This Morning" in care a vorbit, printre altele, despre experienta care i-a schimbat viata.

Interviul a fost înregistrat pe 24 septembrie la National Portrait Gallery din Londra, unde Led Zeppelin a organizat un eveniment pentru a promova viitorul volum foto oficial al trupei.

Întrebat dacă a existat un moment în care toti membrii Led Zeppelin s-au adunat si a ramas uimit, Jimmy Page si-a adus aminte:

"Prima repetiție pe care am făcut-o a fost aici la Londra, într-o sală de repetiție unde am avut o oră sau doua. Am numărat "unu, doi, trei, patru" și am inceput, am cantat cu toții, am continuat să extindem melodia și să facem jamming, iar până la sfârșit, puteam spun cu mana pe inima ca fost o experienta care a schimbat viata tuturor din acel moment - toată lumea a stiut ca nu a mai cantat cu egalii lor in muzica pana atunci".

Intitulat "Led Zeppelin by Led Zeppelin", volumul ilustrat Led Zeppelin detaliază istoria vastă a trupei prin fotografiile membrilor pe și în afara scenelor, "în momente sincere și în studioul de înregistrare."

Volumul de 400 de pagini, care include fotografii nepublicate anterior, va avea lansarea în octombrie, anunță consequenceofsound.net.

„Led Zeppelin by Led Zeppelin” este prima şi singura carte oficială ilustrată produsă în colaborare cu membrii trupei.

Interviul acordat de Jimmy Page pentru "CBS This Morning" poate fi urmarit aici:

 

Foto: Getty Images/ Guliver.