Rock News

Bad Wolves lucrează la un documentar despre succesul rapid obținut de formație

Efortul financiar va fi sponsorizat de fani prin intermediul platformei Indiegogo.

Bad Wolves au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a crea un documentar care să ilustreze povestea ce se află în spatele faimei obținute de americani. Până acum, metaliștii au reușit să strângă în jur de $15.000 din cei $65.000 de care ar avea nevoie.

Discul de debut al Bad Wolves„Disobey”, include coverul de succes după piesa „Zombie” (Cranberries), care a ajuns în Top 15 American rock radio și a ocupat prima poziție în topul iTunes din numeroase țări precum Marea Britanie, Suedia, Canada, Noua Zeelandă, Australia și Irlanda.

Dolores a murit în aceeași zi în care era planificat să înregistreze partea sa vocală pentru coverul făcut de Bad Wolves, în Londra, în luna ianuarie. După acest eveniment sfâșietor, trupa a lansat coverul în onoarea cântăreței, toate câștigurile obținute în urma acestei lansări fiind donate copiilor lui solistei.

În luna iunie, Bad Wolves au oferit un cec de $250.000 familiei răposatei soliste CranberriesDolores O’Riordan, invitându-i pe scenă pe copiii solistei, la Gramercy Theatre din New York.

Foto: Facebook