Rock News

Bruce Dickinson și Jon Lord au plănuit să plece în turneu, interpretând melodii Deep Purple cu orchestra

În cadrul turneului pentru promoarea volumului sau autobiografic "What Does This Button Do?", Bruce Dickinson are un șir de apariții în care stă de vorba cu fanii și răspunde întrebărilor acestora.

În cadrul întâlnirii de la Copenhaga de pe 8 septembrie, Dickinson a fost întrebat despre relația sa cu fostul clăpar Deep Purple, Jon Lord, scrie blabbermouth.net.

„Jon Lord a fost un domn minunat și am fost prieteni apropiați. Și, din păcate a murit de ... A avut cancer pancreatic, dar el a supraviețuit timp de un an și jumătate - mult peste a ceea ce a spus toată lumea că s-ar întâmpla. (...)
Dar am avut tot felul de planuri nebunești, inclusiv să merg în turneu cu el, cântând melodiile Deep Purple cu o orchestră, pe care intenționa să le refacă; acesta era unul dintre lucrurile pe care le plănuiam. Dar totul a luat o pauză și a fost anulat, iar el era în mod evident, foarte trist. A fost un om minunat".

Întrebat dacă ar lua în considerare vreodată că Iron Maiden să facă un show alături de o orchestra, Dickinson a răspuns: „A fost încercat mult de tot felul de oameni, mulți dintre ei pe care îi respect, și, să fiu cu adevărat sincer cu voi, nu cred că va merge".

Foto: Getty Images/ Guliver.