Rock News

Ivan Moody (Five Finger Death Punch) nu era pregătit pentru presiunea apărută odată cu faima

Această presiune a fost chiar factorul decisiv când vine vorba despre dependențele sale, spune americanul.

Ivan Moody, solistul Five Finger Death Punch, tocmai a oferit un interviu postului de radio WDHA-FM 105.5 FM din New Jersey, în cadrul căruia a discutat cu Terrie Carr despre motivele pentru care a ratat câteva dintre concertele trupei sale, în trecut, dar și despre relația cu fanii.

Abordând subiectul abuzului de substanțe, cauza principală a majorității absențelor sale de la spectacolele live, Moody spune că problema a apărut din cauza presiunii. „Viața de trupă este foarte diferită față de ceea ce își imaginează lumea,” declară cântărețul. „Presiunea te copleșește uneori. Pe măsură ce deveneam din ce în ce mai cunoscuți, am realizat cât de nepregătit eram pentru asta”.

„Când îmi spuneau oamenii că sunt ca un Dumnezeu, că le-am salvat viața, lucruri de genul, ajungeam să mă întreb «Ok, dar pe mine cine mă salvează?». Am realizat că singura atenție care valorează ceva vine din partea mea,” continuă Ivan.

În legătură cu înțelegerea din partea fanilor, solistul spune că și-ar dori ca oamenii să realizeze că știrile din tabloide sunt situații de viață reală pentru cei implicați, dându-i ca exemplu pe Jonathan Davis (căruia i-a murit soția luna trecută) și pe regretatul Vinnie Paul. „Iubesc să fiu aici – nu există nici un dubiu în privința asta. Doar mi-aș dori ca publicul să înțeleagă faptul că și eu sunt om”.

Five Finger Death Punch își continuă turneul de promovare a ultimului disc lansat, „And Justice For None”, apărut în luna mai.

Foto: Facebook