Rock News

Manson și Zombie au înregistrat un cover după piesa „Helter Skelter” (The Beatles)

Cei doi abia au început un turneu împreună, așa că așteptăm cu nerăbdare filmări de la concerte, pe care să le împărtășim cu voi.

Ascultă melodia celor de la The Beatles, „Helter Skelter”, cum nu ai mai auzit-o vreodată, interpretată de Rob Zombie și Marilyn Manson. Cel de-al doilea turneu comun al artiștilor a început ieri, pe 11 iulie, în Michigan. Primul lor turneu, „Twins Of Evil”, a avut loc în 2012.

Trupa lui Zombie a înregistrat pentru acest cover în studio, însă a fost imposibil pentru cei doi cântăreți să înregistreze în același loc. „Eu și Manson ne-am înregistrat părțile separat,” spune el, conform Blabbermouth. „Eu eram pe Coasta de Est, iar el era undeva prin Spania sau ceva de genul, în turneu. Am comunicat de-a lungul întregului proces, dar a fost imposibil să ne ducem în același studio, în același timp.”

Ultimul album al lui Rob Zombie,The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”, a apărut în 2016, iar cel mai recent album al lui Marilyn Manson, „Heaven Upside Down”, a fost lansat în 2017.

Foto: Facebook