Rock News

Jesse Leach (Killswitch Engage) vorbește despre cum operația de corzi vocale i-a schimbat viața

Hai să vezi interviul complet, în care Jesse oferă și detalii despre albumul pe care trupa îl va lansa în 2019.

Solistul Killswitch Engage, Jesse Leach, a vorbit despre progresul făcut de trupă în legătură cu viitorul album, care ar trebui să apară în 2019. „Avem deja 21 de cântece,” spune el. „Înregistrasem vreo șapte în momentul în care am realizat că ar trebui să merg la un control. Atunci am aflat că trebuie să mă operez pentru a-mi fi extirpați niște noduli de la corzile vocale. A fost o binecuvântare pentru că a fost nevoie să merg la terapie și să învăț din nou cum să îmi folosesc vocea. Acum știu să o utilizez așa cum trebuie. În cele din urmă, după toți anii în care am abuzat de ea, știu cum trebuie utilizată vocea și am senzaia că pot cânta mai bine, să țip mai bine, iar asta mi-a îmbunătățit sănătatea mintală. Deci, da, a fost o călătorie grea, omule, dar totul se întâmplă cu un motiv.”

„Suntem doar oameni sinceri care cântă muzică din suflet,” spune solistul că este secretul longevității trupei (peste 20 de ani). „Iubim ceea ce facem și cred că la spectacolele noastre oamenii pot simți pasiunea. Nu am pierdut-o de-a lungul timpului, cred că se vede. Cu ajutorul lui Adam (Dutkiewicz, chitară), care este un producător excelent, reușim să compunem piese care prind.”

Următorul album Killswitch Engage va apărea pe piață prin intermediul Metal Blade Records și Sony Music Entertainment. Fostul solist al americanilor, Howard Jones, a contribuit la una din piese.

Transcriere interviu: Blabbermouth.net