Rock News

Alice In Chains: Discul „Rainier Fog” va apărea în august + ascultă noua piesă „So Far Under”

Iată ce tracklisting are noul album și cum sună primele piese extrase de pe el.

Alice In Chains vor lansa albumul „Rainier Fog” pe 24 august. Conform Blabbermouth.net, discul a fost înregistrat la Henson Studios, în Los Angeles, alături de producătorul Nick Raskulinecz (care a contribuit și la ultimele două albume Alice In Chains, „Black Gives Way To Blue”, 2009 și The Devil Put Dinosaurs Here”, 2013), fiind mixat de către Joe Barresi (ToolQueens Of The Stone Age).

Uite piesele care se vor regăsi pe noul disc:

  1. The One You Know
  2. Rainier Fog
  3. Red Giant
  4. Fly
  5. Drone
  6. Deaf Ears Blind Eyes
  7. Maybe
  8. So Far Under
  9. Never Fade
  10. All I Am

Noua melodie pe care americanii o oferă publicului cu ocazia anunțului despre album se numește „So Far Under” și o poți asculta chiar aici.

Conform chitaristului Jerry Cantrell, penultimul single lansat de trupă, „The One You Know”, a fost inspirat de regretatul artist rock David Bowie.

Cantrell a declarat pentru Guitar World, despre discul ce urmează să apară, că „nu încercau să păstreze secretul”. „Nu am vrut să spunem prea multe despre album până nu aveam ceva concret de spus,” a continuat Cantrell. „Iar, cu LP-ul ăsta, chiar avem ceva de spus. E un material foarte puternic.”

Ultimul album lansat de Alice In Chains„The Devil Put Dinosaurs Here”, a înregistrat vânzări de 62.000 de exemplare, în prima săptămână de la lansare. Primele două piese de pe disc, „Hollow” și „Stone”, au ajuns, ambele, pe primul loc în topul Billboard, iar albumul în sine a ajuns pe locul 2.

Foto: Facebook