Rock News

James McCartney și Sean Ono Lennon, piesă împreună

Noua generație a Beatles-ilor. James McCartney și Sean Ono Lennon nu sunt singurii copii ai Fab Four care calcă pe urmele părinților lor, Dhani Harrison, Zak Starkey și Julien Lennon fac și ei muzică. Timpul ne va spune dacă îi vom vedea vreodată împreună.

Duo-ul de compozitori format din Lennon-McCartney – Sean Ono Lennon și James McCartney, fiii lui John Lennon și Paul McCartney de la The Beatles – au lansat o nouă melodie, numită „Primose Hill”.


„Primrose Hill”, lansată în premieră ca single de către McCartney, marchează un moment istoric - prima colaborare dintre el și „bunul său prieten” Lennon, care a contribuit la partea de compoziție la această melodie. Piesa pare o continuare a „Beautiful”, o melodie scrisă împreună cu tatăl său, Paul McCartney.



Aceste două melodii marchează revenirea lui James McCartney la muzică, ultima sa lansare venind în 2016, sub forma albumului „The Blackberry Train”. McCartney a declarat anterior că muzica sa este inspirată de „The Beatles, Nirvana, The Cure, PJ Harvey, Radiohead – și toată muzica bună”.

Lennon și-a lansat recent propriul album solo, „Asterisms”. De asemenea, a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj animat în calitate de producător executiv al filmului „War Is Over!”, care a fost inspirat de muzica părinților săi.

Foto: CNN.