Rock News

Discounturi pentru muzicieni la Jazz in the Park Festival

Muzicienii au discount special la Jazz in the Park Festival. Anul acesta, organizatorii alocă din nou reducere artiștilor și celor care studiază muzica la un liceu sau facultate de profil. Aceștia pot beneficia de cel mai bun preț al abonamentelor la cea de-a XII-a ediție a festivalului, de doar 300 de lei.

Asta, dacă arată "dovada de muzician" prin completarea formularului disponibil aici. Campania este valabilă în perioada 26 martie-8 iulie. 

Denisa Dan, manager Jazz in the Park: "Jazz in the Park este un festival care celebrează muzica, experiențele plăcute și comunitatea din care face parte. Tocmai din acest motiv, ne dorim să-i avem aproape pe oamenii care ne împărtășesc pasiunile. Avem un eveniment dedicat artiștilor tineri de jazz în Parcul Central, iar în cazul festivalului din Parcul Etnografic, venim în întâmpinarea lor cu astfel de inițiative. Îi așteptăm cu drag să ne treacă pragul și să ne bucurăm împreună de line-up-ul pe care îl pregătim pentru această ediție; se anunță nume chiar frumoase! De-abia așteptăm!"

Nu doar artiștii se bucură de reduceri. Și publicul larg poate beneficia, până în 23 iulie, de abonamente la preț redus: 399 lei. Jazz in the Park Festival va avea loc în 30 august - 1 septembrie, în Parcul Etnografic "Romulus Vuia" din Cluj-Napoca. Pentru această ediție vor fi pregătite patru scene în festival și una de noapte, multe activități special curatoriate și peste 40 de concerte. Primii artiști confirmați sunt: Cymande (UK), Avishai Cohen Trio (IL), Manu Katche (FR), Tigran Hamasyan Trio (AM), Jazzanova Live (DE), Kinga Glyk (POL), KRiSPER (RO), Amphitrio (RO), Oreglo (UK) și Wasted Generation (IT)!

DESPRE JAZZ IN THE PARK

Jazz in the Park este un festival manifest care combină muzica bună cu promovarea de valori pozitive în comunitate. Festivalul a găzduit până acum peste 450 de concerte de jazz cu artiști internaționali și este astăzi unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen. În 2019, Jazz in the Park a câștigat trofeul categoriei „Best Small European Festival", la cea de-a XI-a ediție a prestigioasei competiții European Festival Awards. A devenit, astfel, primul festival de jazz din Europa (și implicit din România) care a obținut o distincție la acest eveniment. De asemenea, festivalul a fost finalist de 5 ori la aceeași categorie, ultima nominalizare fiind chiar pentru ediția de anul trecut.

Evenimentele marca Jazz in the Park sunt organizate de Fapte, asociație care dezvoltă oameni și comunități prin evenimente culturale. Calendarul din 2024 include:

Jazz in the Park Competition | Parcul Central „Simion Bărnuțiu" | 5 - 7 iulie

Jazz in the Park Festival | Parcul Etnografic „Romulus Vuia" | 30 august- 1 septembrie

Music Gallery | Muzeul de Artă din Cluj-Napoca |4 - 25 octombrie.